2012-11-07 07:58:08• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Rák - Figyelj magadra, lazítsál!

Napi horoszkóp november 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


A Hold továbbra is az Oroszlán jegyében marad. Ezenkívül Merkúr visszafelé indul el pályáján, ami felszólít arra, hogy ismételten állj meg, és elmélkedj egy kicsit. 16.28-kor Holdszünet kezdődik. Arra szólít fel, hogy lehetőleg minél kevesebbet, leginkább semmit se csinálj.  Lazítsál! Álmodd bele magad egy szép világba, és tankolj energiát! Egy olyan beszélgetés vár rád, ahol ismét arról lesz szó, hogy kinek van igaza és kinek nem. Gondolj arra, hogy az okosabb enged. Sikerülni fog?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


A mai napon fáradtságot érzel. Ennek oka Merkúr, aki ma éjjel megállt az égen, és most lassan visszafelé kezd mozogni. Mindenesetre eközben Uránusz hatása alá kerül, és az ő segítségével lerázod magadról a fáradtságot. Ennek ellenére nem tanácsolom, hogy fontos akciókban vegyél részt, például szerződéseket írj alá.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


A Hold ereje ma is fekszik neked. Ha ez nem elég, Merkúr és Uránusz is összedugják a fejüket, ez valóságos ötletgyárost csinál belőled. Príma megoldásokkal állsz elő, ha szembekerülsz egy kisebb problémával. Ezt különösen akkor érezheted, ha aktív dolgozó vagy. Hazaérkezve okvetlenül valami kreatív időtöltést kell keresned, tehát fess, barkácsolj, írj verset… Az este Mars befolyása alatt áll, és nagyszerű lesz. Kedved van még mozogni, ezt azonban ne vidd túlzásba: a Hold 16.28-tól szünetel.

Napi horoszkóp - rák

Rák

Ma ismét a Skorpió jegyében álló Nap számít leginkább. Figyelj befelé önmagadba: mit akar közölni veled a Nap? Nem úgy van-e, hogy megerősít abban, hogy a magad útját járjad, hogy azt kövesd, amit belső hangod mond neked? Merkúr visszafelé mozog, az esti órákban blokkolja gondolataidat. Lazítsál!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22


A Hold ma is egész nap az Oroszlán jegyében marad, és segít neked. Örülj és legyél hálás neki. Távol tartja tőled a Skorpió jegyének inkább sötét energiáit. Mindenesetre jó kapcsolatban kell lenned a Holddal. Ez úgy sikerül a legjobban, ha gondolataidban összekapcsolódsz vele, beszélsz hozzá.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


A Hold ma is az Oroszlán jegyében vár rád. Ma nagyvonalúságodat hozza leginkább elő. Kedveled a nagy gesztusokat, drága ajándékokat, jó ételt, fürdőt rózsaszirmokkal, és a gyertyafényt. Hogy eközben magadat vagy mást ajándékozol meg, egyáltalán nem döntő. A fontos a nagyvonalúság és az ajándékozás gesztusa.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


Ma is te vagy a bizakodás megtestesítője, és mindig a legjobból indulsz ki. Minden tevékenység fekszik neked, ami koncentrációt igényel. Könyvelhetsz, átrághatod magad szerződéseken, és mindez kielégítő lesz számodra. Magánéletedben is szívesen ásol mélyebbre, nem elégszel meg felületes fecsegéssel. 16.28-tól Holdszünet kezdődik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Ma egy csomó tennivalód lesz. A Hold számodra fontos pozíciót vesz fel. Most sok minden múlik azon, mennyire vagy jó. Rajta, veselkedj neki, adj nyugodtan kicsit többet bele, mint máskor. Merkúrral sok új ötlet is érkezik. El vagy ragadtatva önmagadtól. Csak arra vigyázz, nehogy túl sokat vállalj, és elakadj félúton.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


A mai nap úgy folytatódik, ahogyan a tegnapi befejeződött. Egyrészt fantasztikus csillagaid vannak, másrészt Merkúr mindent elfojt. Így nehezedre esik koncentrálni, egy tevékenységre korlátozódni. Gondolataid néha egészen máshol járnak. Ha érzed, hogy valami nem megy, valaki az utadba áll, hagyd a dolgot egy másik napra. Este Vénusz különösen közel kerül hozzád. Egy csodálatos találkozás során kitárul a szíved. Nagyon boldog leszel.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


Merkúr mától visszafelé mozog. Ezt megérzed a mai napon. Kisebb teljesítményt mutatsz, mint máskor, időbeosztásod felborul, te pedig hajlasz emiatt az idegeskedésre. Az is lehet, hogy egy ideges ember készíti ki az idegeidet. Például valaki elveszi a parkolóhelyedet, vagy fellök a metrón. Segít, hogy megkaptad a figyelmeztetést, hogy ellenállj ezeknek az energiáknak. Ne adj teret az agresszív embereknek! Ne viszonozd, ne is kommentáld az ilyen viselkedést! Összpontosíts önmagadra.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


A Hold ma is az Oroszlán jegyében marad, és ezzel pont szemben áll a te jegyeddel. Ezenkívül Merkúr, aki közben visszafelé kezd mozogni és Uránusz kapcsolatra lépnek. Úgyszólván biztos, hogy ma az utadba kerül valaki, aki csak 50%-ig szimpatikus a számodra. Nem éri el a te nívódat. Most következik a próbád: ezt a szimpátiát fel kell emelned 100%-ra. Úgy kell közeledned ehhez az emberhez, mintha ugyanolyan értékes lenne, mint te. Ha ez sikerül, akkor a bölcs és tudatos Vízöntők közé sorolhatod magad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


A Hold ma is az Oroszlán jegyének energiájával kapcsolódik. Ezenkívül Merkúr és Uránusz akaszkodnak össze egymással. Ebből tulajdonképpen elevenségre és erőre lehet következtetni, de te mégsem fogsz ebből sokat érezni. Az ok: Merkúr visszafelé kezd mozogni pályáján.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: